Εμποροοικονομικα Νεα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

56611708_1500607763409936_4744602951157284864_o

Ημερίδα για την Καινοτομία και τα Επενδυτικά Προγράμματα διοργάνωσε η ΤΕΒΕΑ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα του διοργάνωσε η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου με θέμα την καινοτομία και την έρευνα και με τίτλο “Τί είναι Καινοτομία;”

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας και ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων, Έρευνας και Καινοτομίας και Ιδιοκτήτης της εταιρείας CyRIC, Παναγιώτης Φιλίμης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Χρήστος Φωτιάδης και η Ξένια Χρυσοστόμου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Αναδιάρθρωσης και Ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν στους επιχειρηματίες και στα μέλη της ΤΕΒΕΑ, τα οφέλη από την εισαγωγή καινοτομιών, και ευκαιρίες χρηματοδότησης για εθνικά ή ευρωπαϊκά επιδοτούμενα και επιχορηγούμενα προγράμματα.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΤΕΒΕΑ Πέτρος Πέτρου, τόνισε τον ρόλο της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου στον ρόλο της στήριξης αλλά και προώθησης των εταιρειών και των επιχειρήσεων της επαρχίας Αμμοχώστου ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει η εφαρμογή καινοτομιών στις επιχειρήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΒΕΑ, με αφορμή την εκδήλωση εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στα μέλη της για τη μαζική παρουσία, στο CityChannel για τη ζωντανή κάλυψη της εκδήλωσης, στους εισηγητές για την παρουσία τους καθώς και τον Δήμο Σωτήρας για τη φιλοξενία.

T.E.B.E.A.