Εμποροοικονομικα Νεα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

04 Φεβρουαρίου 2019

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποιους από τους βασικούς στόχους της ιδρυτικής διακήρυξης της Τουριστικής Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου να υλοποιούνται. Εγκαινιάστηκαν τα νέα κτήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου καθώς και τα Επαρχιακά γραφεία των τμημάτων Πολεοδομίας και Οικήσεως και Κτηματολογίου και Χωρομετρίας Αμμοχώστου. Κατατέθηκε επίσης και ο θεμέλιος λίθος για το νέο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Ευχαριστούμε την Κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για την συμβολή τους, με την υλοποίηση των έργων αυτών, στην Επαρχία Αμμοχώστου. Έργα τα οποία μαζί με τις Τοπικές Αρχές της Επαρχίας διεκδικήσαμε και καταφέραμε όλοι μαζί να φέρουμε εις πέρας προς όφελος ολόκληρης της Επαρχίας.

Στόχος όλων μας, όπως αναγράφεται και στην ιδρυτική μας διακήρυξη, να γίνει σύντομα η απελευθέρωση της Μητρόπολης Πόλης μας Αμμοχώστου, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου, και τα κτίρια που εγκαινιάστηκαν σήμερα να είναι απλά παραρτήματα των Κεντρικών Επαρχιακών Γραφείων που θα λειτουργήσουν στην πόλη της Αμμοχώστου.

Χαιρετίζουμε επίσης την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος επαναδιατύπωσε την βούληση του για την επίλυση του θέματος που απασχολεί την ΤΕΒΕΑ και τα μέλη της που δεν είναι άλλο από την κατάλληλη εκπροσώπηση των επιχειρηματιών της Επαρχίας.

T.E.B.E.A.