Γκαλερι

TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου4 weeks ago
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και ο Διευθυντής της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου σας εύχονται Καλό Πάσχα!
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου4 weeks ago
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΒΕΑ:

Η Τουριστική Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) ζητεί για άμεση πρόσληψη Λειτουργό Γραφείου.

Καθήκοντα:

- Επικοινωνία, επίσκεψη και είσπραξη ετήσιας συνδρομής μελών ΤΕΒΕΑ
- Συμβολή στις προετοιμασίες για εκδηλώσεις – δράσεις ΤΕΒΕΑ
- Άλλα γραφειακά καθήκοντα (τήρηση αρχείου, σύνταξη επιστολών, τηλεφωνικές επικοινωνίες κλπ)

Απαιτούμενα προσόντα:

- Απόφοιτος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
- Υπευθυνότητα, Εχεμύθεια, και ακεραιότητα χαρακτήρα
- Επικοινωνιακές Ικανότητες (ευφράδεια προφορικού και γραπτού λόγου)
- Άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσα και καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
- Γνώσεις χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και ιδιαίτερα των προγραμμάτων Microsoft Office
- Προηγούμενη πείρα στον τομέα των εισπράξεων θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν

Απολαβές:

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο σταθερών απολαβών αναλόγως των προσόντων του ατόμου που θα επιλεγεί. Επίσης προσφέρεται ποσοστό επί των εισπράξεων καθώς και κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων για τις ανάγκες εργασίας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και στοιχεία επικοινωνίας στο info@tebea.com.cy μέχρι και την Δευτέρα 6 Μάϊου 2019.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψηφίους.
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου1 month ago
Στην Παγκύπρια Πορεία "Περπατώ-Διεκδικώ με τους Τυφλούς" παρέστη την Κυριακή ο Διευθυντής της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου, Παναγιώτης Σκάττου.

Η ΤΕΒΕΑ στηρίζει και συγχαίρει την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών, όπως και όλους τους άλλους φορείς των τυφλών που συμμετέχουν στη διοργάνωση της συμβολικής αυτής πορείας.

Μαζί τους πορευόμαστε στο δύσκολο αγώνα που διεξάγουν για παραμερισμό των εμποδίων που συνιστούν φραγμό στην πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή τους στην κοινωνία σε ίση βάση με τους άλλους, καθώς και για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών και ίσης μεταχείρισης και κοινωνικής αναγνώρισης.

Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών - Pancyprian Organization of the Blind
Panagiotis Skattos
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου2 months ago
Ημερίδα για την Καινοτομία και τα Επενδυτικά Προγράμματα διοργάνωσε η ΤΕΒΕΑ
----

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα του διοργάνωσε η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου με θέμα την καινοτομία και την έρευνα και με τίτλο “Τί είναι Καινοτομία;”

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 4 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας και ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων, Έρευνας και Καινοτομίας και Ιδιοκτήτης της εταιρείας CyRIC, Παναγιώτης Φιλίμης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Χρήστος Φωτιάδης και η Ξένια Χρυσοστόμου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Αναδιάρθρωσης και Ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν στους επιχειρηματίες και στα μέλη της ΤΕΒΕΑ, τα οφέλη από την εισαγωγή καινοτομιών, και ευκαιρίες χρηματοδότησης για εθνικά ή ευρωπαϊκά επιδοτούμενα και επιχορηγούμενα προγράμματα.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΤΕΒΕΑ Πέτρος Πέτρου, τόνισε τον ρόλο της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου στον ρόλο της στήριξης αλλά και προώθησης των εταιρειών και των επιχειρήσεων της επαρχίας Αμμοχώστου ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία που έχει η εφαρμογή καινοτομιών στις επιχειρήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΒΕΑ, με αφορμή την εκδήλωση εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στα μέλη της για τη μαζική παρουσία, στο CityChannel για τη ζωντανή κάλυψη της εκδήλωσης, στους εισηγητές για την παρουσία τους καθώς και τον Δήμο Σωτήρας για τη φιλοξενία.
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου2 months ago
Ημερίδα Καινοτομίας και Έρευνας "Τί είναι Καινοτομία;"
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου
CityChannel
Η τηλεόραση του CITYCHANNEL σε συνεργασία με την Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) φέρνουν κοντά σας σε ζωντανή μετάδοση την Ημερίδα Καινοτομίας και Έρευνας με τίτλο “Τί είναι Καινοτομία;” την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 18:30. Ομιλητές ο Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων, Έρευνας και Καινοτομίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας CyRIC Παναγιώτης Φιλίμης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Χρήστος Φωτιάδης και η Ξένια Χρυσοστόμου της European Bank for Reconstruction and Development. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα οφέλη σε εταιρείας από εισαγωγή καινοτομιών, ευκαιρίες χρηματοδότησης καθώς και εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα επιχειρηματικότητας. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου
TEBEA - Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου2 months ago
Η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου διοργανώνει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 18:30 στο Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας Ημερίδα Καινοτομίας και Έρευνας με τίτλο "Τί είναι Καινοτομία;"

Ομιλητές ο Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων, Έρευνας και Καινοτομίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας CyRIC Παναγιώτης Φιλίμης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Χρήστος Φωτιάδης και η Ξένια Χρυσοστόμου της European Bank for Reconstruction and Development.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα οφέλη σε εταιρείας από εισαγωγή καινοτομιών, ευκαιρίες χρηματοδότησης καθώς και εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα επιχειρηματικότητας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Είσοδος Δωρεάν